Voor een bewegingsapparaat

sterk en in balans

Kracht en balans

Chiropractors zijn de monteurs van het lichaam. Ze diagnosticeren, behandelen en voorkomen gewrichts-, bot- en spieraandoeningen.

Chiropractie is een wetenschappelijk onderbouwde methode voor behandeling én preventie.

Het bewegingsapparaat

Het bewegingsapparaat is het grootste systeem in het menselijk lichaam. Het bestaat uit spieren, botten, pezen, ligamenten, kraakbeen en talrijke neurologische componenten die het coördineren.

Chiropractors zijn gespecialiseerd in het onderhoud van dit systeem, waardoor het effectiever en met minimale slijtage functioneert. Als er een probleem is, biedt een chiropractiebehandeling een effectieve verlichting van de pijn of het ongemak.

Alle leeftijden

Mensen van alle leeftijden en achtergronden profiteren van chiropractische zorg

Met een focus op je houding, beweeglijkheid en functie passen we tijdens een chiropractiebehandeling zachte ‘aanpassingen’ aan de wervelkolom toe om gewrichten los te maken die niet goed bewegen.

De aanpassingen verbeteren de mobiliteit door het gewrichtskapsel en de gewrichtsbanden van het beperkte gewricht uit te rekken. Hierdoor wordt het gewricht soepeler en functioneert het beter. Dit herstelt beweging en vermindert de pijn.

Effectieve behandeling

Chiropractie is een effectieve behandeling voor rugpijn, migraine, hoofdpijn en veel meer.

De meeste mensen associëren chiropractische zorg alleen met de behandeling van rug- en nekpijn. Maar wij gaan verder dan dat! Onze chiropractors houden rekening met jouw algehele gezondheid vóórdat zij aan een behandelingprogramma beginnen. Ze kunnen onder andere helpen als je last hebt van:

  • Rugpijn
  • Nekpijn
  • Overbelastingen aan spieren
  • Ischias
  • Artrose pijn
  • Migraine en hoofdpijn
  • Pijn veroorzaakt door sportblessures

Wil je meer weten over de klachten die verholpen kunnen worden door chiropractie? Lees meer op de symptomen-pagina.

Cornerstone Chiropractie

Het behandelen van stressvolle factoren, voor zowel de wervelkolom als het lichaam, is erg belangrijk. Denk hierbij aan:

  • Fysieke factoren – inactiviteit, valpartijen, overmatig training, slechte houding enz.
  • Emotionele factoren – stress, depressie enz.
  • Chemische factoren – slechte voeding en producten die we gebruiken.

Bij Cornerstone Chiropractie streven wij ernaar jouw algehele gezondheid te verbeteren.

Daarnaast geloven we sterk in een nauwe samenwerking met andere medici om ervoor te zorgen dat zowel fysieke als mogelijke psychische aspecten worden onderzocht.

Contact

Wil je meer weten of twijfel je of chiropractie iets voor jou is? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gratis en vrijblijvende screening. Of kom langs op een van onze informatie avonden.

15 + 8 =

Cornerstone Chiropractie

Hoge Ham 85d - 5104 JC - Dongen