Sterk en in balans

Cornerstone Chiropractie

Cornerstone Chiropractie is lid van de NCA (Nederlandse Chiropractoren Associatie) en geregistreerd bij de SCN (Stichting Chiropractie Nederland). Deze erkenningen garanderen veiligheid en expertise van onze chiropractie behandelingen.

Chiropractor Michael Rothman

Chiropractor Michael Rothman, geboren in Johannesburg, Zuid-Afrika, is tijdens zijn jeugd naar Nederland geëmigreerd. Hij behaalde zijn vwo-diploma aan het Dr. Moller College in Waalwijk en ging daarna fysiotherapie studeren in Utrecht.

Na deze studie besloot hij om chiropractie te gaan studeren aan het Anglo-European College of Chiropractic in Bournemouth, Verenigd Koninkrijk. Deze vijfjarige Master of Science (MSc) Chiropractic opleiding heeft hij met succes afgerond. Michael’s grootste passie is zijn gezin. Hij ziet daarom ook het belang van een goed functionerend gestel bij het hele gezin en richt zich daarom ook op alle generaties van jong tot oud.

Michael maakt gebruik van verschillende oefeningen en technieken aangepast op elke individu, waaronder dry needling.

Mijn familie sterk en in balans

Michael is sportief en heeft jarenlang diverse sporten beoefend, waaronder atletiek, voetbal en hockey. Momenteel speelt hij graag golf en loopt hij hard. Zijn passie is zijn gezin en vindt het geweldig om tijd met hun te spenderen.

Chiropractor Noor van der Velden

Chiropractor Noor van der Velden is geboren en getogen in Veldhoven. Zij heeft haar VWO diploma in 2014 behaald aan het Van Maerlant Lyceum in Eindhoven. Na zelf te hebben ervaren wat chiropractie voor haar kon betekenen, besloot zij chiropractie te studeren aan het Anglo-European College of Chiropractic in Bournemouth, Verenigd Koninkrijk. Zij heeft hier haar opleiding in 2018 met succes afgerond. Hierna is zij weer terug naar Nederland verhuisd, en heeft sindsdien in Limburg als chiropractor gewerkt.

Noor maakt gebruik van verschillende technieken aangepast op elke individu, waaronder dry needling en taping. Daarnaast heeft zij een speciale interesse in het behandelen van baby’s, kinderen en zwangeren en heeft hier ook de benodigde nascholing voor gevolgd.

Cornerstone Chiropractie

Het beheersen van stressvolle factoren voor de wervelkolom en het lichaam is erg belangrijk. Denk hierbij aan:

  • Fysieke factoren – inactiviteit, valpartijen, overmatig training, slechte houding enz.
  • Emotionele factoren – stress, depressie enz.
  • Chemische factoren – slechte voeding en producten die we gebruiken.

Bij Cornerstone Chiropractie streven wij ernaar jouw algehele gezondheid te verbeteren.

Daarnaast geloven we sterk in een nauwe samenwerking met andere medici om ervoor te zorgen dat zowel fysieke als mogelijke psychische aspecten worden onderzocht.

Contact

Wil je meer weten of twijfel je of chiropractie iets voor jou is? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gratis en vrijblijvende screening. Of kom langs op een van onze informatie avonden.

6 + 3 =

Cornerstone Chiropractie

Hoge Ham 85d - 5104 JC - Dongen