Chiropractor Tilburg

Als chiropractor in Tilburg helpen we bij Cornerstone Chiropractie mensen van alle leeftijden met uiteenlopende klachten. We kijken naar je algehele gezondheid en schenken aandacht aan de plek in je lichaam waar je last van hebt. Zo kun je bij onze chiropractor praktijk in Tilburg terecht voor onder andere rugklachten, hoofdpijn, nekklachten en sportblessures.

Benieuwd wat een chiropractor voor jou kan doen? We bespreken graag je klachten met je om te kijken hoe we deze kunnen verminderen en wegnemen met behulp van chiropractische zorg.

Neem direct contact op via info@cornerstone-chiropractie.nl of bel ons 0162 – 249 019 of plan direct online een afspraak in.

Chiropractor Tilburg bij diverse klachten

Als chiropractor diagnosticeren, behandelen en voorkomen we spier-, bot- en gewrichtsaandoeningen. Je kunt bij onze chiropractor in de regio Tilburg en Tilburg Reeshof terecht wanneer je last hebt van:

Rugpijn
Nekpijn
Overbelaste spieren
Ischias
Hernia
Artrose
Migraine en hoofdpijn
Pijn door sportblessures

Ervaar hoe een chiropractor de pijn kan verzachten wanneer je last hebt van één van bovenstaande klachten. Kom langs bij onze chiropractor nabij Tilburg en ontdek wat het behandelplan en perspectief kan zijn voor jouw klacht.

Zorgen voor je bewegingssysteem

Het menselijk lichaam is een opeenstapeling van diverse ‘apparaten’. Eén van de belangrijkste systemen in ons lichaam is het bewegingsapparaat. Dit bestaat uit botten, spieren, pezen, ligamenten, kraakbeen en diverse neurologische componenten die alle processen binnen het apparaat coördineren. Als chirporactor nabij Tilburg / Tilburg Reeshof helpen we je bij het onderhouden van jouw bewegingssysteem, zodat je kunt blijven functioneren en de kans op slijtage aanzienlijk verkleint. 

Het doel van een chiropractische behandeling is om pijn en ongemakken te verlichten of verhelpen. Heb je dus last van je rug, nek, hoofdpijn, artrose of een andere klacht die gerelateerd is aan je bewegingssysteem? Dan helpen we je bij Cornerstone Chiropractie om het probleem aan te pakken.

Chiropractie in Tilburg: voor alle leeftijden

In onze praktijk in Dongen, vlakbij Tilburg, helpen we mensen van alle leeftijden: van baby’s van een paar weken oud tot 90-jarige mensen. We letten bij de behandelingen op houding, beweeglijkheid en functie wanneer we ‘aanpassingen’ doen aan de wervelkolom. Dit om ervoor te zorgen dat gewrichten makkelijker kunnen bewegen.

Contact

Ben je op zoek naar een chiropractor in de regio Tilburg? Plan meteen een afspraak in voor een intake, neem contact op via info@cornerstone-chiropractie.nl of bel naar 0162 – 249 019.  

Contact

Wil je meer weten of twijfel je of chiropractie iets voor jou is? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gratis en vrijblijvende screening. Of kom langs op een van onze informatie avonden.

9 + 7 =

Cornerstone Chiropractie

Hoge Ham 85d - 5104 JC - Dongen