Chiropractor Breda

Bij onze chiropractor in regio Breda helpen we mensen met uiteenlopende klachten. We kijken niet enkel naar de plek in je lichaam waar je last van hebt, maar naar je algehele gezondheid. Bij Cornerstone Chiropractie in de buurt van Breda kun je terecht voor onder andere hoofdpijn, rugklachten, nekklachten en sportblessures. 

Ga met ons in gesprek over je klachten en ontdek wat een chiropractor voor jou kan doen. We vertellen je dan hoe we de behandeling zouden aanpakken en hoe we ervoor zorgen dat je klachten verminderen/verdwijnen. We ontvangen je graag in onze chiropractor prakrijk in omgeving Breda.

Neem contact met ons op via info@cornerstone-chiropractie.nl of bel naar 0162 – 249 019.
Je kunt ook direct online een afspraak inplannen

Chiropractor Breda bij diverse klachten

Als chiropractor stellen we eerst een diagnose om te kijken waar jouw klachten vandaan komen. Daarna gaan we over tot de daadwerkelijke behandeling van bijvoorbeeld spier-, bot- en gewrichtsaandoeningen. Je kunt bij onze chiropractor in de regio Breda (in Tilburg) terecht met:

Rugpijn
Hernia
Migraine en hoofdpijn
Pijn door sportblessures
Overbelaste spieren
Nekpijn
Ischias
Artrose

Heb je last van één of meerdere van bovenstaande klachten en wil je weten hoe we je pijn kunnen verzachten? Onze chiropractor vertelt je graag meer over een mogelijk behandelplan en het perspectief. Kom langs bij de chiropractor in Breda voor een vrijblijvend intakegesprek

Zorgen voor je bewegingssysteem

Het bewegingssysteem van de mens is één van de belangrijkste apparaten die ons lichaam rijk is. Tot het bewegingssysteem behoren je botten, pezen, spieren, ligamenten en kraakbeen. Als chiropractor is het onze hoofdtaak om ervoor te zorgen dat alle elementen in jouw bewegingssysteem goed werken en met elkaar communiceren. We verzorgen het onderhoud aan jouw bewegingssysteem.

Een behandeling door onze chiropractor nabij Breda biedt verlichting van pijn en andere ongemakken. Bij hoofdpijn, rugpijn, last van je nek, artrose of andere klachten die gerelateerd zijn aan het bewegingssysteem ontvangen we je graag in onze praktijk in regio Breda om je te helpen.

Chiropractie Breda: behandeling met perspectief

We zien in onze praktijk bij Breda mensen van alle leeftijden verschijnen met uiteenlopende klachten. We letten bij het analyseren van de klachten goed op de houding, beweeglijkheid en functies.

In de meeste gevallen doen we een ‘aanpassing’ in de wervelkolom. Bij zo’n aanpassing zorgen we ervoor dat je weer makkelijker kunt bewegen of dat de pijn in je hoofd, nek of rug minder wordt of zelfs verdwijnt. Oudere mensen komen vaak met artrotische klachten naar onze praktijk in Breda. Baby’s worden behandeld voor hun voorkeurshouding of koliek.

Contact

Kun jij de hulp en kennis gebruiken van een chiropractor in regio Breda? Plan meteen een afspraak in voor een intake, neem contact op via info@cornerstone-chiropractie.nl of bel naar 0162 – 249 019.  

Contact

Wil je meer weten of twijfel je of chiropractie iets voor jou is? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gratis en vrijblijvende screening. Of kom langs op een van onze informatie avonden.

2 + 2 =

Cornerstone Chiropractie

Hoge Ham 85d - 5104 JC - Dongen