Uw lichaam sterk en in balans

Jouw lichaam sterk en in balans

Chiropractie zorgt voor minder sportblessures, verminderd aantal verloren trainingsdagen en verminderd gebruik van medicatie bij topsporters.

Sporten is gezond

Sporten is goed voor ons, wij zijn gebouwd om te bewegen. Echter, kan sport soms voor overmatige belasting zorgen als we te zwaar/lang gaan trainen of als er onverwachte bewegingen plaatsvinden tijdens het sporten. Dit kan leiden tot een overbelaste of geblesseerde spier en gewrichtsstelsel.

Uw wervelkolom is bijzonder sterk en gebouwd om veel te kunnen weerstaan. Maar doordat het een gedeelte van onze centrale zenuwstelsel huisvest is het erg onder toezicht vanuit onze zenuwstelsel om zo optimaal mogelijk te kunnenĀ functioneren.

Ook voor topsporters

Chiropractie wordt wereldwijd bij de grootste topsporters gebruikt om prestaties te vergroten en lichamelijke klachten te voorkomen en verbeteren. Sporters zoals Andy Murray, Tiger Woods, Usain Bolt en Arnold Schwarzenegger maken gebruik van chiropractie.

Contact

Wilt u meer weten of twijfelt u of chiropractie iets voor u kan betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een gratis en vrijblijvende screening in te plannen. Of kom langs op een van onze informatie avonden.

Cornerstone Chiropractie

Hoge Ham 85d - 5104 JC - Dongen