Jouw lichaam sterk en in balans

Jouw lichaam sterk en in balans

Chiropractie zorgt voor minder sportblessures, wat er uiteindelijk weer voor zorgt dat medicatiegebruik bij topsporters afneemt én er zo minder trainingsdagen verloren gaan.  

Sporten is gezond

Sporten is goed voor je; we zijn immers gebouwd om te bewegen. Alleen kan sport soms voor overmatige belasting zorgen als je te zwaar of te lang gaat trainen. Maar ook als er een onverwachte beweging plaatsvindt tijdens het sporten kan dit leiden tot een overbelasting of blessure van de spier of het gewricht. 

Gelukkig is je wervelkolom bijzonder sterk en erop gebouwd om belast te worden. Maar toch is het belangrijk om je wervelkolom optimaal te verzorgen, want het is de – misschien wel belangrijkste – bescherming van je centrale zenuwstelsel.

Ook voor topsporters

Chiropractie wordt wereldwijd bij de grootste topsporters gebruikt. Zo worden prestaties vergroot en lichamelijke klachten voorkomen en verbeterd. Sporters zoals Andy Murray, Tiger Woods, Usain Bolt en Arnold Schwarzenegger maken gebruik van chiropractie.

Contact

Wil je meer weten of twijfel je of chiropractie iets voor jou is? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gratis en vrijblijvende screening. Of kom langs op een van onze informatie avonden.

6 + 11 =

Cornerstone Chiropractie

Hoge Ham 85d - 5104 JC - Dongen