Voor een bewegingsapparaat

sterk en in balans

Kosteloze en vrijblijvende Health Talks

Door het bijwonen, word je sneller beter, en blijven je klachten langer weg.

Informatie avonden

Cornerstone Chiropractie voert regelmatig een praatje over chiropractie uit, om mensen te helpen meer begrip te krijgen over hun wervelkolom en hun algehele gezondheid. Onze Health Talk is een essentieel onderdeel van het behandelplan van een nieuwe patiënt en helpt om al die lastige “do’s and don’ts” uit te leggen. De talk neemt minder dan een uur in beslag, is gratis en de praktijk moedigt vrienden en familie aan om aan te sluiten.

Het praatje is een laagdrempelige manier om met mensen in een vergelijkbare positie als onze patiënten om te gaan, evenals een ideale gelegenheid om chiropractie gerelateerde vragen beantwoord te krijgen.

De presentatie is ook beschikbaar voor lokale gemeenschaps- en bedrijfsgroepen, welke zeer informatief is en afgestemd kan worden op de behoeften van specifieke groepen. Vraag voor meer informatie.

De volgende Health Talks zijn op:

  • 25 juni
  • 9 juli
  • 23 juli

Hapjes en drankjes worden verzorgd, dus kom en doe gezellig mee!

Contact

Wilt u meer weten of twijfelt u of chiropractie iets voor u kan betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een gratis en vrijblijvende screening in te plannen. Of kom langs op een van onze informatie avonden.

Cornerstone Chiropractie

Hoge Ham 85d - 5104 JC - Dongen