Voor een bewegingsapparaat

sterk en in balans

Health talks: kosteloos én goed voor je gezondheid

Door het bijwonen van onze health talks, word je sneller beter en blijven je klachten langer weg.

Informatieavonden

Cornerstone Chiropractie biedt regelmatig informatieavonden aan. We praten over chiropractie en hopen hiermee mensen te helpen en stil te staan bij hun algehele gezondheid. Onze Health Talk is een essentieel onderdeel van het behandelplan voor nieuwe patiënten. Het helpt om alle lastige ‘do’s and don’ts’ uit te leggen. De informatieavond neemt minder dan een uur in beslag en is gratis. Kom je liever niet alleen? De praktijk moedigt zowel vrienden als familie van de patiënt aan om erbij te zijn.

Het praatje is een laagdrempelige manier om met mensen in een vergelijkbare situatie in gesprek te gaan. Maar ook om chiropractie gerelateerde vragen beantwoord te krijgen.

De presentatie is ook beschikbaar voor lokale gemeenschaps- en bedrijfsgroepen. Zeer informatief en altijd afgestemd op de behoeften van specifieke groepen. Vraag voor meer informatie.

De volgende Health Talks zijn op:

  • Wegens COVID-19 zijn momenteel geen Health Talks gepland – mocht je een-op-een of in een kleine groep een Health Talk willen plannen, neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Hapjes en drankjes worden verzorgd, dus kom en doe gezellig mee!

Contact

Wil je meer weten of twijfel je of chiropractie iets voor jou is? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gratis en vrijblijvende screening. Of kom langs op een van onze informatie avonden.

9 + 14 =

Cornerstone Chiropractie

Hoge Ham 85d - 5104 JC - Dongen